Hasu Sushi

Jsme i na sítích

Soutěž o nejlepší sushi fotku

Soutěž o nejlepší sushi fotku

Jste milovníci sushi a rádi se fotíte? Pak tahle soutěž je přímo pro Vás. Stačí poslat fotku, jak si tento pokrm užíváte. Čím víc fantazie, tím větší šance na výhru, která bude bohatá a lahodná!

Ceny v soutěži

  1. Místo: Poukaz na nákup sushi u nás v hodnotě 1890 Kč
  2. Místo: Poukaz na nákup sushi u nás v hodnotě 1540 Kč
  3. Místo: Poukaz na nákup sushi u nás v hodnotě 1050 Kč

 

Průběh soutěže

DŮLEŽITÉ: Sídlíme v Praze. Rozvážíme Prahu 3 + 8 a jejich přilehlá okolí. V případě výhry je tedy nutné, abyste byli v Praze nebo měli možnost si sushi vyzvednout na jedné z našich poboček.

  1. První kolo soutěže (od 4. 3. do 24. 3. 2024) – V prvním kole se můžou zúčastnit všichni, kteří se zaregistrují a pošlou fotku / obrázek sushi. Následně budou porotou vybráni 3 postupující.
  2. Druhé kolo soutěže (od 24. 3. do 4. 4. 2024) – Postupující budou hodnotit přímo zákazníci, kteří nás sledují na Facebooku a lidé, kteří soutěžící příspěvek uvidí. Hodnocení bude probíhat hlasováním (Super = 1. fotka / Líbí se mi = 2. fotka / Péče = 3. fotka).
  3. Vyhlášení proběhne nejpozději do 4. 4. Vítězům budou následně zaslány odměny v podobě slevového poukazu na nákup sushi.

 

Pravidla soutěže

  1. Každý soutěžící může nahrát pouze 1 fotku nebo obrázek.
  2. Každý soutěžící musí vlastnit aktivní profil na Facebooku, který je spojen s jeho osobu.
  3. Soutěžící, u kterého bude zjištěno podezření, že jakýmkoliv způsobem obchází pravidla „Fair play“ bude diskvalifikován.
  4. Soutěžící bere na vědomí, že fotka / obrázek a jiný obsah soutěže (text, ikonky, apod.) budou zveřejněny na sociálních sítí a mohou být použity pro marketingové účely. Pokud bude jeho obsah použit, soutěžící nemá nárok na žádnou finanční odměnu z toho vyplývající.
  5. Soutěžící prohlašuje a souhlasí, že jeho fotka a obsah neporušuje žádná vlastnická práva.
  6. Bude-li naplněna maximální kapacita, pak se hodnotí ti, kteří se zaregistrovali dřív.
  7. Pečlivě zkontrolujte svoje kontaktní údaje. Nepodaří-li se nám s Vámi spojit, nebudete zařazeni do 2. kola soutěže.
  8. Organizátor nenese odpovědnost za technické problémy, které by mohly ovlivnit průběh soutěže. Organizátor si vyhrazuje právo změnit pravidla soutěže, a to zejména pro případy, kdy je nutné zachovat podmínky „Fair play“, např.: Každý účastník se může registrovat pod svými osobními údaji pouze jednou, facebookové a instagramové profily nesmí být falešné, apod.

 

Soutěž už proběhla

Akce